Over Omnistock

Sinds 1998 is OmniStock actief in e-commerce. Winkelketens, franchiseformules, fabrikanten, distributeurs en groothandels maken gebruik van onze oplossingen. Opdrachtgevers waarmee wij samenwerken zijn onder meer Expert, DRU, Bike Totaal, Gezonderwinkelen, Spartherm, Tattooland en Intertoys. Door onze langdurige en diepgaande ervaring kennen wij de markt voor omnichannel logistiek door en door.

Onze unieke Smart Logistics Engine™ aanpak zorgt voor een veel betere samenwerking van alle schakels in de supply chain, zoals centrale distributiecentra en magazijnen van producenten of leveranciers. Bijzonder in de OmniStock aanpak is dat wij ook de beschikbare winkelvoorraden optimaal benutten. Alle voorraadinformatie is real time beschikbaar en de beschikbare afleveropties worden automatisch, realtime berekend en zijn via API’s beschikbaar voor webshops, POS en andere systemen. Daarnaast zorgt het ordermanagementsysteem van OmniStock dat de slimme logistieke strategieën op de meest efficiënte manier worden uitgevoerd. Met als resultaat een veel hogere productiviteit en winstgevendheid.

Het advies en de software van OmniStock zorgen ervoor dat u altijd ‘Ja’ kunt verkopen en uw bezorgbeloftes ook echt waarmaakt.

 

Technische achtergrond informatie

We geloven in implementatie-trajecten die maximaal 3 maanden duren, liefst korter. Dit sluit ook aan op jullie wens om kleine stappen te maken. Kleine stappen sluiten ook naadloos aan op onze technische stack: Onze applicaties draaien op Docker containers, waardoor we gemakkelijk livegangen kunnen doen en ook snel op andere hostingcentra kunnen draaien. Het is niet ongewoon om meerdere keren per week en soms zelfs per dag livegangen te doen. 

Verder lezen

Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar goede developers die van uitdaging houden en onderdeel willen zijn van een leuk team.
Ons OmniStock Team in Nijmegen heeft een zeer diverse achtergrond - maar met een duidelijke passie om efficiënte code te schrijven en onze klanten te helpen door middel van slimme technische oplossingen en advies.

Wij helpen onze klanten hun e-commerce en omnichannel resultaat te verbeteren door een optimalisatie van hun artikelbeheer, ordermanagement en voorraadbeschikbaarheid. OmniStock doet dit via modulaire SAAS-applicaties en en slimme business processen, waarmee we ook extra keuzes in het orderproces kunnen bieden aan de eindconsument. Daarnaast ondersteunen wij onze klanten door het geven van essentieel inzicht, overzicht en strategische richting.
Deze geldbesparende Cloud-oplossingen zorgen voor verbeterde marge, stijgende productiviteit en een hogere omzet.

Onze vacatures

Pand OmniStock

Lees verder Expert - Winkels prominent in uitlevering van e-commerce orders

Zoals veel retailmerken zocht elektronicaketen Expert naar een goed antwoord op het omnichannel distributie vraagstuk. De wens was om ook winkelvoorraden te benutten bij het uitleveren van (e-commerce) orders, wetende dat niet elke winkel het complete assortiment op voorraad heeft...

Lees verder

Lees verder Intertoys - Omnichannel orderaansturing

Intertoys  is met zo’n 200 winkels de grootste speelgoedwinkel van Nederland. De organisatie is onderdeel van de Mirage Retail Groep (waaronder ook Blokker, Big Bazar en MINISO vallen). Deze bevondt zich in een traditioneel uitdagende situatie doordat....

Lees verder

Lees verder DRU Dealer Bestelsysteem met Glovia en FieldBuddy integratie

De Customer Service-afdeling van DRU, Nederlands grootste fabrikant van sfeerhaarden en kachels, zag in 2006 de toegevoegde waarde van het opzetten van een kennis- en bestelsysteem voor haar Europese dealernetwerk. Inmiddels draait de webshop in zes talen en kan...

Lees verder

Home Over Omnistock